elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Falles 2024

Falles 2024

Últimes notícies, fotos i vídeos de les falles a València. Consulta els horaris de les mascletaes, castells, ofrena i actes principals de les falles de València. Et comptem com viu la ciutat la seua festa més important i la programació d'actes que no has de perdre't. 

Si vols saber quan desfilarà la teua falla per l'Ofrena, qui llança la mascletà o el castell de focs artificials cada dia, o si vols recórrer les falles guanyadores, conéixer la millor il·luminació o els actes principals de la setmana de falles, segueix-nos en aquest especial i en les xarxes socials. 

Quin temps farà durant les Falles 2024? Què has de tindre en compte per a gaudir de la setmana gran de València? Totes aquestes respostes les trobaràs en l'especial Falles 2024 d'elperiodic.com.

NOTICIES
Albalat dels Tarongers reviu les Falles

Albalat dels Tarongers reviu les Falles

ALBALAT DELS TARONGERS | FALLES
Durant el passat cap de setmana, del 5 al 8 d'abril, Albalat dels Tarongers s'ha impregnat de l'esperit faller gràcies a l'Associació Cultural Fallera Els Tarongers. L'agrupació, que reunix ja vora 250 fallers, ha preparat una intensa programació en col·laboraci...
GALERIES DE FOTOS
VIDEOS
Pujar