27 de maig de 2019 27/5/19

Els ninots ja omplen els carrers de València

Els ninots ja omplen els carrers de València - (foto 1)
MÉS FOTOS
Els ninots ja omplen els carrers de València - (foto 2)
Els ninots ja omplen els carrers de València - (foto 3)
Els ninots ja omplen els carrers de València - (foto 4)
Els ninots ja omplen els carrers de València - (foto 5)

Els artistes fallers ja comencen a veure com les seues obres omplen els carrers i places de la ciutat de València. Davant l'atenta mirada de veïns i visitants els artistes continuen treballant a contrarellotge per a arribar a la gran nit amb el treball acabat, i amb l'orgull d'exposar les falles en les quals tant temps porten treballant. 

La Plantà oficial no és fins demà divendres 15 de març però són moltes les comissions que ja han començat amb el treball. Des de fa dies València s'ha convertit en un museu on cada dia – i fins i tot cada hora – es van revelant alguns dels secrets millor guardats de la festa fallera. Des de Falles grans fins a les més xicotetes, han posat la seua il·lusió a aconseguir tirar avant els seus ‘millors gal·les’ i el seu enginy per a sorprendre a tot aquell que es vaig acostar fins a la seua comissió per a gaudir de l'art valencià.

Les temàtiques són molt variades com cada any, però ja es va poder avançar en l'Exposició del *Ninot el feminisme, la sàtira nacional i la política ocupen els primers llocs quant a tema es refereix.

Aquesta vesprada de dijous coneixerem el veredicte popular i es proclamarà el Ninot Indultat Infantil i matí després de la clausura de l'Exposició es coneixerà com de tots els ninots de les falles grans se salvarà de les flames aquest 2019.