elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Las Naves exhibeix la primera edició de concurs de fotografia Instagrau

Las Naves exhibeix la primera edició de concurs de fotografia Instagrau
  • Instagrau és una iniciativa de l'Associació de veïns i veïnes del Grau Port, en col·laboració amb el grup de cultura de la Junta Municipal de Marítim

  • L'exposició s'inaugura dijous que ve 15 de juliol a les 19.00 h. i estarà exposada fins al dia 30 de juliol

  • Durant la inauguració se celebrarà el lliurament de premis i es guardonarà als sis artistes fotogràfics més votats públicament en Instagram

MÉS FOTOS
Las Naves exhibeix la primera edició de concurs de fotografia Instagrau - (foto 2)

El centre d'innovació de l'Ajuntament de València, Las Naves, acull el primer concurs de fotografia Instagrau, l'exposició fotogràfica de la qual està composta per una selecció de 50 imatges aportades per persones del barri. La mostra artística contempla dues modalitats “No a l'ampliació del Port” i “Respira el Grau”. 

Tal com han explicat des de l'organització, la categoria “No a l'ampliació del Port” busca ser un punt de partida per a la reflexió col·lectiva al voltant del problema de l'ampliació del Port i "Respira el Grau" donar visibilitat a tots aquells racons que formen el Grau. 

Totes les fotografies rebudes estan penjades en el compte d'Instagram de l'associació @avvgrauport, on s'ha pogut votar les millors fotografies. Durant la inauguració de la mostra, es farà lliurament dels premis a les persones guanyadores en les dues categories. 

En concret, en la modalitat "Respira el Grau" han sigut guanyadors Silvia Fabregat, Inés Sánchez i Juan Ortiz. D'altra banda, les persones guardonades en la categoria “No a l'ampliació del Port” han sigut Masi Martínez, Toni Montés i Pau García.

Així mateix, totes les persones assistents que estiguen preocupades per la sostenibilitat i la millora del medi ambient, podran conéixer la iniciativa d'eficiència energètica en les llars "Del Marítim Al Món", gràcies a un expositor informatiu que estarà situat al pati continu a l'exposició. 

"Del Marítim Al Món"

"Del Marítim Al Món" és una de les 52 accions contemplades dins del projecte europeu MAtchUP, que sota la marca local "El Marítim Innova", està implementant 52 accions innovadores en els sectors de l'energia, la mobilitat i les Tics amb la finalitat de millorar la vida del veïnat de Poblats Marítims.

Pujar