3 de desembre de 2020 3/12/20

El nadal faller

Felicitaciones navideñas 2017- Fallas Valencia
Felicitaciones navideñas 2017- Fallas Valencia
  MÉS FOTOS
  El nadal faller - (foto 2)
  El nadal faller - (foto 3)

  Afrontem dates de festa, per a viure en família i en la qual la solidaritat i els bons desitjos es converteixen en protagonistes. Les comissions falleres també se sumen a este sentir i mostra d'açò són les nombroses postals nadalenques que han anat difonent. Fins a l'últim racó de casals, xarxes socials i mitjans de comunicació han arribat els seus bons desitjos per a les festes nadalenques així com per a l'any que és a punt d'arribar.

  Com cada any, fins i tot les Falleres Majors de València i les seues Corts d'Honor han enviat els seus millors desitjos amb una vistosa postal nadalenca. Enguany, per a este gran record, es van realitzar la sessió de fotos en el Monestir de San Miquel dels Reis el resultat de la qual salta a la vista.

  Actualment l'activitat fallera passa per les innombrables iniciatives solidàries amb les quals els fallers agafen forces de cara a l'inici de l'any. Passades festes, amb els regals de reis recentment estrenats, tocarà accionar l'accelerador ja que l'activitat de cara a la setmana fallera augmentarà considerablement. Passaran els dies i l'olor a pólvora estarà prop.

  Per tots els bons desitjos rebuts vos retornem a les comissions falleres eixos bons desitjos i brindarem per unes falles de 2018 inoblidables.

  Pujar