17 de gener de 2021 17/1/21

Multitudinària baralla amb pals i botelles a plena llum del dia a València

Multitudinària baralla amb pals i botelles a plena llum del dia a València - (foto 1)
  • La baralla es va originar en un bar i va participar un gran nombre de gent encara que només s'ha pogut detindre a quatre persones

Agents de la Policia Nacional han detingut a València a quatre homes, d'entre 21 i 31 anys, com a presumptes autors d'un delicte de participació en renyina tumultuària, després d'agredir-se entre ells amb pals i botelles.

Els fets van ocórrer el dilluns, sobre les sis de la vesprada, quan els agents van ser comissionats per la Sala del 091 perquè es dirigiren a un carrer del districte valencià de Proveïments, on pel que sembla hi havia una baralla entre un grup nombrós de persones.

Una vegada en el lloc, els policies van localitzar a dos dels ara detinguts, els quals mantenien una forta discussió i tenien taques de sang a la roba. Els agents van esbrinar que la baralla entre tots dos s'hauria originat en un bar i posteriorment s'haurien sumat altres dos homes.

Els agents van aportar la descripció d'aqueixos dos individus a la resta de patrulles policials, localitzant-los una d'elles en els voltants, tots dos amb taques de sang i un d'ells amb un tall en el llavi i l'altre amb un hematoma en l'ull esquerre i un tall en el clatell.

Els policies van poder saber que l'agressió s'hauria produït emprant pals i botelles i que fins i tot un dels presumptes autors li hauria clavat a un altre una botella de cristall trencada al braç, causant-li un tall profund.

Els agents van esbrinar que després d'iniciar-se la baralla en el bar, aquesta es va traslladar fins a un descampat pròxim, participant en ella tant els sospitosos com un nombrós grup de persones que ja haurien fugit del lloc, refugiant-se alguns d'ells en els seus domicilis, pròxims a la zona.

Per tot això, els agents van detindre als quatre homes com a presumptes autors d'un delicte de participació en renyina tumultuària. A un d'ells, a més, se li va detindre també per un delicte de trencament de condemna, en constar-li una prohibició d'entrar i romandre a la ciutat de València.

Pujar