30 de novembre de 2020 30/11/20

Mobilitat instal·la reductors de velocitat i senyalitza el límit de velocitat de 30 km/h als accessos a Tauladella

Mobilitat instal·la reductors de velocitat  i senyalitza el límit de velocitat de 30 km/h als accessos a Tauladella - (foto 1)
  • Esta mesura respon a una demanda veïnal de pacificació del trànsit per a millorar la seguretat viària

MÉS FOTOS
Mobilitat instal·la reductors de velocitat  i senyalitza el límit de velocitat de 30 km/h als accessos a Tauladella - (foto 2)

El servici de Mobilitat Sostenible ha instal·lat dos reductors de velocitat i senyalitzat el límit de velocitat a 30 km/h als accessos a Tauladella, pedania que pertany al districte de Poblats del Nord de València, per a millorar la seguretat viària en la zona. Esta actuació s'ha dut a terme davant les demandes del veïnat de mesures de calmat del trànsit rodat en Camí de Meliana, que creua este tram urbanitzat, a causa de la velocitat a la qual circulen alguns vehicles i la inseguretat que això suposa. 

Als darrers anys el servici de Mobilitat Sostenible ha realitzat diverses actuacions de pacificació del trànsit rodat en Poblats del Nord. Benifaraig i Carpesa compten, des de 2016 i 2017, respectivament, amb senyalització de límit de velocitat a 30 km/h. En Carpesa també es va dur a terme una actuació integral d'establiment de sentit únic de circulació en tots els carrers excepte en les vies que conformen el seu radi extern on, a més, es van instal·lar dos reductors de velocitat tipus ‘lloms d'ase’ en la seua banda est, al carrer Reverend José Valero.

També en Massarrojos s'han reordenat els carrers des de 2016 i s'han convertit alguns trams –sobretot de l'entorn del Col·legi Públic José Senent- en zones per als vianants, a més d'establir el límit de velocitat en 30 km/h. Es van instal·lar també en 2019 dos reductors de velocitat i límit a 30 km/h en el tram urbanitzat del Camí de Borbotó a Massarrojos.

D'altra banda, en 2018 es van dur a terme mesures de pacificació del trànsit i millora de la seguretat viària en Benimàmet i en Camí de les Cases de Bàrcena, una via de 900 metres de longitud on es van situar tres reductors de velocitat tipus ‘lloms d'ase’, es va ampliar la mitjana de la calçada a 50 centímetres amb l'objectiu d'adaptar els carrils i aconseguir la reducció de la velocitat, i es va fixar el límit de velocitat a 30 km/h.

Pujar