29 d’octubre de 2020 29/10/20

El Mercat de Russafa adapta els seus serveis a les circumstàncies sanitàries

El Mercat de Russafa adapta els seus serveis a les circumstàncies sanitàries - (foto 1)
  • Els venedors atén encàrrecs per telèfon o WhatshApp per a la seua recollida a una determinada hora i minimitzar el temps i el contacte entre les persones en les instal·lacions

MÉS FOTOS
El Mercat de Russafa adapta els seus serveis a les circumstàncies sanitàries - (foto 2)

Els llocs de l'Associació de Venedors del Mercat de Russafa segueixen rigorosament les instruccions després del decret de l'estat d'alarma de mantindre els comerços d'alimentació oberts i oferir un bon servei als seus clients.

Conscients de la necessitat d'adaptar el seu treball a la situació, la majoria d'ells s'han sumat al servei d'atendre comandes per telèfon o WhatshApp perquè puguen recollir-se a una determinada hora en el mateix mercat o portar-los a domicili.

Amb aquesta mesura, asseguren des de l'associació, s'eviten els temps d'espera, cues i minimitzar el contacte entre persones en les instal·lacions. Fins al moment, molts venedors de l'associació comptaven, i el continuen fent amb servei a domicili, però uns altres no. Tots ells, ara s'han sumat a aquest sistema a través del qual s'ha creat un llistat classificat dels llocs per tipus de productes i amb els seus respectius números de telèfon.

Aquest llistat està publicat en la pròpia pàgina web de l'Associació de Venedors del Mercat de Russafa, posant-se a la disposició de tota la ciutadania però especialment per als col·lectius més vulnerables.

Pujar