elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Una menor agredeix i roba a dues dones transsexuals a València

Una menor agredeix i roba a dues dones transsexuals a València
  • Els fets es van produir la matinada del dos d'octubre, quan la detinguda presumptament va insultar a les víctimes i, al costat d'altres persones, els va agredir i els va sostraure algunes pertinences

Agents de la Policia Nacional han detingut aquest matí a València a una menor de 16 anys, com a presumpta autora d'un delicte de robatori amb violència agreujat per motius d'odi i un delicte lleu de lesions, després de pel que sembla insultar a dues dones transsexuals, així com, al costat d'altres persones, agredir-les i sostraure'ls algunes de les seues pertinences.

Els fets van ocórrer el passat dos d'octubre, sobre la una de la matinada, en la plaça Hondures de València. Segons han pogut saber els agents, dues dones transsexuals s'haurien acostat a un grup de persones per a demanar-los gots per a beure. L'ara detinguda els hauria respost que marxaren i els hauria intentat cremar amb un cigar, mentre presumptament els proferia insults transfòbics.

Els investigadors han esbrinat que, tot seguit, la menor al costat d'altres persones amb les quals es trobava, hauria agredit a les dues dones, sent arrossegades pel sòl i provocant-los diverses contusions en braços i cames. A més, pel que sembla, també els van sostraure un telèfon mòbil i una bossa amb documentació personal.

Després de diverses gestions per part dels agents, aquests han localitzat a la sospitosa, que ha sigut detinguda aquest matí com a presumpta autora d'un delicte de robatori amb violència agreujat per motius d'odi i un delicte lleu de lesions, donant compte de tot això a Fiscalia de Menors, que ha decretat que la menor siga entregada als seus tutors legals, una vegada sentida en declaració. Es continuen les investigacions per al total esclariment dels fets.

Pujar