18 de gener de 2021 18/1/21

No és el mateix: nova campanya per a fomentar l'ús del valencià entre els joves

No és el mateix: nova campanya per a fomentar l'ús del valencià entre els joves - (foto 1)
  • "Això ho pague jo", "anar a fer la mà" o "estar de categoria" són algunes expressions genuïnes valencianes que el Consell de la Joventut considera "un senyal d'identitat "

L'ús d'expressions valencianes entre els castellanoparlants en la Comunitat Valenciana és un fet habitual. Per això, el Consell de la Joventut de València (CJV) ha llançat la campanya 'No és el mateix…' amb l'objectiu d'animar als joves de la ciutat de València a utilitzar el valencià en les seues converses habituals.

"Això ho pague jo", "anar a fer la mà" o "estar de categoria" són algunes expressions genuïnes valencianes que des del Consell de la Joventut de València han considerat "un senyal d'identitat i una riquesa cultural que ens uneix com a societat".

Aquesta campanya "posa en valor la llengua en la qual moltes persones pensen, senten i parlen" a la ciutat de València, assenyala la presidenta del CJV, Ana Domínguez.

Aquesta campanya compta amb el finançament de la Generalitat Valenciana per a les persones jurídiques públiques i privades que realitzen projectes singulars de foment del valencià.

Pujar