26 d’octubre de 2020 26/10/20

Mata a la seua parella de matinada a València

Mata a la seua parella de matinada a València - (foto 1)
  • El presumpte autor, un jove de 24 anys, hauria sigut el que va alertar al 112 de l'assassinat

Assassinat masclista a la ciutat de València. Un jove de 24 anys d'edat i nacionalitat espanyola, ha sigut detingut durant la matinada del dimecres al dijous després de presumptament haver matat a la seua parella sentimental.

Els fets, segons precisen diverses fonts, haurien tingut lloc al voltant de les quatre de la matinada al carrer Litògraf Pascual Abad situada en el districte de Jesús de la ciutat de València. La víctima, una dona de 26 anys de nacionalitat xinesa.

En aquests moments, la Policia Nacional es troba investigant els fets encara que segons les primeres conclusions el crim tindria el seu origen en una baralla per gelosia. A més, ha transcendit que va ser el presumpte autor – ara detingut – el que va anomenar al 112 per a confessar que havia matat a la seua parella.

Des de la regidoria de Protecció Ciutadana confirmen que no constaven denúncies prèvies i que aquesta es tracta de la primera víctima de violència de gènere que enguany mor en el seu domicili, però la cinquena en el compute global.

Per part seua, des del Centre d'Informació i Coordinació d'Urgències confirmen que van rebre l'avís sobre les 5 de la matinada desplaçant-se immediatament fins al lloc. L'equip mèdic sol ha pogut confirmar la defunció de la dona de 26 anys.

El cos sense vida de la jove està pendent de l'autòpsia que determinarà la causa de la mort, encara que sembla ser que va morir després de ser escanyada.

Pujar