elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

La Marina de València acull este diumenge la XXVII Edició de la Travessia Nadant

La Marina de València acull este diumenge la XXVII Edició de la Travessia Nadant
  MÉS FOTOS
  La Marina de València acull este diumenge la XXVII Edició de la Travessia Nadant - (foto 2)

  A diferència dels anys anteriors i del format clàssic de les travessies nadant, la prova tindrà l'eixida i l'arribada dins del recinte portuari. L'organització ha establit dos travessies: una de caràcter competitiu, amb un recorregut de 2.500 metres, oberta a la participació de nadadors i nadadores; i una altra de caràcter popular, de 750 metres, per a benjamins categoria promoció. Així mateix, a més de les categories absolutes, hi haurà una categoria màster i una altra per a persones amb diferents discapacitats, la qual cosa fa de la Travessia Nadant un repte per a tots els públics.

  Es tracta de la XXVII edició de l'era moderna, ja que la primera travessia es remunta aproximadament a l'any 1910, encara que la primera constància gràfica de la competició és de 1919 (data de la primera fotografia de què es té constància). Durant estos 100 anys la travessia ha tingut diferents recorreguts, i durant la postguerra se’n va interrompre la celebració, per la qual cosa l'evolució oficial des de la represa suma les 27 edicions.

  L'objectiu principal de la proposta és popularitzar l'esport de la natació. Les inscripcions es mantindran obertes fins dimarts que ve, 18 de juny, i les persones que hi participen podran recollir els capells i xips de control per Taronja Box, al carrer del Doctor Nicasi Benlloch, 88, el dimecres 19 juny de 17.00 a 20.00 hores i el dijous 20 de juny de 10.00 a 13.30 hores i de 16.00 a 20.00 hores.

  A partir del divendres 21 de juny, es podrà recollir en el punt d'organització del Mediterranean Sport Sunmeet, de 17.00 a 20.00 hores; el dissabte 22, de 9.00 a 20.00, i el mateix dia de la prova, el diumenge 23,  de 7.30 a 8.45 hores.

   

  Pujar