elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

La Malva-rosa tornarà a manifestar-se contra la droga mentre l'ajuntament busca solucions

La Malva-rosa tornarà a manifestar-se contra la droga mentre l'ajuntament busca solucions
  • El consistori demanarà una reunió amb la Delegació de Govern per abordar la problemàtica

MÉS FOTOS
La Malva-rosa tornarà a manifestar-se contra la droga mentre l'ajuntament busca solucions - (foto 2)
La Malva-rosa tornarà a manifestar-se contra la droga mentre l'ajuntament busca solucions - (foto 3)

"Estem igual que fa trenta anys, no es pot tolerar". És la queixa de gran part dels veïns de la Malva-rosa que han vist com la problemàtica de la droga torna a inundar el seu barri. Després de la gran manifestació que va tenir lloc a principis d'octubre per condemnar l'augment de la venda d'heroïna -trenta anys després de la gran protesta que va acabar amb càrregues policials- els veïns tornen a ixir al carrer aquest dijous perquè estan farts.

"És un tràfec constant, es droguen als portals, entren i defequen a la porta de les nostres cases, no es pot tolerar", ens explica una veïna afectades i que viu a la mateixa avinguda que posa nom al barri.

La veritat és que la problemàtica ha anat en augment des dels últims mesos i així ho confirma el mateix alcalde Joan Ribó, que aquest dimarts ha anunciat que sol·licitarà una reunió amb la delegada de Govern ja que aquest problema afecta fonamentalment a la Policia Nacional: "En Orriols (barri amb un problema similar) tenim ja una comissió i en la Malva-rosa volem buscar solucions".

Mentre aquestes solucions arriben, els veïns no poden esperar i per això aquest divendres ixiran al carrer sota el lema "La Malva està farta. Malva-rosa digna sense drogues". La convocatòria és a les 20:00 d'aquest divendres a la zona coneguda com quatre cantonades.

Pujar