2 de desembre de 2020 2/12/20
ENTREVISTA

Lori Meyers: “No seríem el mateix grup sense la terreta”

Lori Meyers: “No seríem el mateix grup sense la terreta” - (foto 1)
  Galeria de fotos
  Valencia - Concierto Lori Meyers
  Valencia - Concierto Lori Meyers
  MÉS FOTOS
  Lori Meyers: “No seríem el mateix grup sense la terreta” - (foto 2)

  Ens vam quedar amb les ganes d'entrevistar-los fa un mes en l'Arenal Sound però, per fi, ens hem llevat l'espineta. Lori Meyers torna a la terreta i amb ganes de fer molt de soroll. Després d'haver-nos visitat per alguns festivals com el Low Festival o l'Arenal Sound, esta nit estaran a València per a fer vibrar a un públic al que el grup granadí, ens confessa, té molta estima: "El públic valencià és molt entregat".

  Hem pogut xarrar amb el bateria del grup, Alfredo Núñez, perquè ens parle sobre el nou àlbum i repassar els vint anys de trajectòria d'un grup que és tot un referent en l'escena musical espanyola. Una realitat que, a dia de hui i dos dècades després d'haver nascut, encara els costa assimilar: "Lori Meyers no seria el mateix grup sense la Comunitat Valenciana, la terreta ens ha vist créixer any rere any i tenim a fidels seguidors".

  El nou i sisè disc, 'En l'espiral', és tot un canvi amb el que venien fent fins ara. Després de quatre anys treballant en l'estudi, l'espera ha donat els seus fruits: "És un àlbum que reafirma un pas evolutiu dins de Lori Meyers ja que hem volgut trencar amb el que veníem fent fins ara", explica Alfredo. Cuinat en l'estudi, amb moltes hores de cocció, assajant i provant sons, el resultat es nota "en les textures, les estructures més anàrquiques i obertes", amb temes que comencen d'una forma i acaben d'una altra molt diferent.

  Ells són Lori Meyers, els creadors de Mi Realidad o Emborracharme, temes que ens han acompanyat a una generació i que seguiran formant part de nosaltres. De moment, toca seguir rodant, pròximament en la seua casa de la mà del Granada Sound: "Hi ha molta expectació i va a haver-hi molta gent perquè estarem també amb Los Planetas".

  Després de Granada, Lori Meyers creuarà el toll per a seguir de gira i promoció per Mèxic, amb alguna aturada per a tornar a Espanya però -açò si- amb una gran promesa: "Anem a seguir produint i esta vegada no tardarem quatre anys a mostrar-ho". És la millor notícia, sens dubte, que Lori Meyers podria donar-nos.

  Els granadins estaran aquesta nit a partir de les 21:00 en La Rambleta de la mà de "Moments *Alhambra Música". Es tracta d'un cicle de concerts que va començar al juny a Granada i que finalitzarà al desembre, visitant les ciutats de Madrid, Màlaga, Còrdova, Bilbao, Murcia i Vigo.

  Pujar