1 de desembre de 2020 1/12/20

La Llotja de la Seda augmenta un 10% les visites respecte a l’any passat

  Un total de 370.593 de persones han visitat la Llotja de la Seda en el que portem d'any. Una dada que demostra que és el monument històric més visitat de la nostra ciutat i, per tant, un dels més visitats d'Espanya. En 2016 va rebre un total de 503.274 visitants a final d'any i la mitjana a l'estiu és d'uns 1.500 visitants per dia.

  Tots els mesos de 2017, excepte març, superen les dades de visites de 2016. A dia de hui, la Llotja ha rebut enguany un 10% més de visites que al 2016. Així el període de gener-agost de l'any 2016 el monument va rebre 336.146, i enguany la xifra escala fins els 370.593 visitants en eixe mateix període.

  En base a les dades que s'han detallat, l'Ajuntament maneja unes previsions que situen a la Llotja per damunt de les 550.000 visites per a finals d'enguany. "A València, després d'anys de caigudes en el nombre de visitants provocades per la falta d'interès que hi havia amb anterioritat en estos espais culturals, les visites estan remuntant gràcies a l'aposta del Govern de la Nau per la dignificació dels museus com una forma immillorable de mostrar el gran patrimoni cultural que tenim a València", ha dit Glòria Tello, regidora de Cultura.

  LA LLOTJA RECUPERA EL SERVICI DE VIGILÀNCIA SET ANYS DESPRÉS

  La regidora de Cultura de l'Ajuntament de València, Glòria Tello, ha explicat que des de la setmana passada "la Llotja ha recuperat el servici de vigilància que l'anterior govern del PP va suprimir sense donar més explicacions en el seu pla de retallades generalitzades en l'àmbit de la cultura de la ciutat".

  "Un edifici com la Llotja, el més visitat de la ciutat, és un espai que necessitava ser reforçat per mantindre les condicions de seguretat del principal monument històric de la ciutat, declarat Patrimoni de la Humanitat des de 1996" ha conclòs Glòria Tello.

  Pujar