elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Tot llest per a l'encesa nadalenca a València dilluns que ve

Tot llest per a l'encesa nadalenca a València dilluns que ve
  • A la plaça de l'Ajuntament s'estan instal·lant dues boles gegants que oferiran un espectacle audiovisual amb llums en moviment i música cada hora

L'alcalde de València, Joan Ribó, junt amb les Falleres Majors de València i les Corts d'Honor, participarà dilluns que ve a l'acte d'encesa de la il·luminació nadalenca de la plaça de l'Ajuntament, un acte al qual assistiran també la regidora de Gestió de Recursos, Lluïsa Notario, el regidor de Cultura Festiva, Carlos Galiana, i altres membres de l'equip de govern

L'alcalde ha recordat que enguany s'ha incrementat el pressupost dedicat a la il·luminació nadalenca en un 119,61% fins a arribar als 359.999,2 euros, un augment que redundarà en un reforçament de la il·luminació en el centre, “sense deixar de costat la descentralització, ja que des de 2015 també es dota d'il·luminació i ornamentació nadalenca a un bon nombre de barris i tots els pobles de la ciutat”, ha afirmat.

En la plaça de l'Ajuntament s'estan instal·lant dues boles gegants (de 15 i 11 metres d'altura), que oferiran un espectacle audiovisual amb llums en moviment i música cada hora. A més, s'instal·laran 142 motius nadalencs en fanals. Tot això serà il·luminat a les 19 hores del dilluns 29, així com el Naixement que enguany s'instal·larà en la plaça Sant Agustí.

Per la seua banda, es col·locaran també motius nadalencs en 13 pobles i barris de la ciutat, dos més que fins ara (Patraix, Russafa, Campanar, Poblats Marítims, Benimaclet, Ciutat Vella, Rascanya, Sant Marcel·lí, Extramurs, Benicalap, Quatre Carreres, Camins al Grau i L’Olivereta).

Pujar