25 de maig de 2020 25/5/20

L'esport i la dona es donen la mà en una exposició en el Centre del Carme Cultura Contemporània

L'esport i la dona es donen la mà en una exposició en el Centre del Carme Cultura Contemporània - (foto 1)
  • La mostra, organitzada per l'Associació de Federacions Esportives de la Comunitat Valenciana i la Generalitat, es podrà visitar del 5 al 12 de març

Demà, 5 de març, s'inaugurarà l'exposició ‘La dona en l’esport federat de la Comunitat Valenciana’ en el Centre del Carme Cultura Contemporània per a visibilitzar el paper protagonista de la dona en l'esport autonòmic.

Un total de 44 fotografies de les esportistes més destacades de les diferents federacions que integren l'Associació de Federacions Esportives de la Comunitat Valenciana (Confedecom) compondran l'exposició fotogràfica.

Amb motiu de la celebració el pròxim 8 de març del Dia Internacional de la Dona, tant Confedecom com Generalitat Valenciana pretenen que aquestes dones representen l'esforç, l'amor i la passió per l'esport.

Aquesta exposició pretén ser l'altaveu de l'esport de totes i tots. No importa la disciplina ni l'impacte mediàtic de la dona. La importància radica en el fet de la pràctica esportiva.

Gimnàstica, esgrima, futbol, tennis de taula, escacs, bàsquet, judo… 44 dones diferents representades en d'altres fotografies que capten els valors intrínsecs de l'esport.

La mostra ‘La dona en l’esport federat de la Comunitat Valenciana’ es podrà visitar gratuïtament del 5 al 12 de març a la sala Zero del Centre del Carme Cultura Contemporània.

Pujar