elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

L'enllaç Tortajada-Maestro Gozalbo s'acomiada amb un altre 1r premi

L'enllaç Tortajada-Maestro Gozalbo s'acomiada amb un altre 1r premi
  MÉS FOTOS
  L'enllaç Tortajada-Maestro Gozalbo s'acomiada amb un altre 1r premi - (foto 2)
  L'enllaç Tortajada-Maestro Gozalbo s'acomiada amb un altre 1r premi - (foto 3)
  L'enllaç Tortajada-Maestro Gozalbo s'acomiada amb un altre 1r premi - (foto 4)
  L'enllaç Tortajada-Maestro Gozalbo s'acomiada amb un altre 1r premi - (foto 5)

  Fa uns dies l'artista Iván Tortajada anunciava el seu recés en la creació de falles i això suposava una fi de cicle en el fructífer enllaç que mantenia amb la Falla Maestro Gozalbo-Conde Altea. Això suposava una especial responsabilitat per totes dues parts i una gran motivació per a reeditar el primer premi d'especial aconseguit l'any passat.

  Així va ser, en un dels millors anys en el que a falles infantils es refereix, la comissió de Gran Via ha tornat a alçar-se amb el primer premi de la màxima categoria.

  Esta fita suposa el segon triomf tant per a la comissió com per a l'artista que tanquen cicle amb magnificència, amb l'anhelada victòria i aconseguint el més alt en el concurs de falles infantils.

  L'aposta “Si falles” ens mostra les conseqüències de cadascun dels errors quotidians en els quals podem caure. Una ensopegada caminant centralitza la composició de la qual es desprenen divertides escenes plenes de colorit i originalitat.

  Este triomf té un sabor especial, no per suposar un comiat sinó pel gran nivell que podem trobar en la secció especial. Als grans noms dels últims anys com el mateix Tortajada, Joan Blanch, Sergio Amar, José Gallego o David Moreno se li han sumat en la present edició noms prometedors com Fernando Foix, Grego Acevedo o Mario Pérez.

  Pujar