23 de setembre de 2020 23/9/20

L'EMT oferirà autobusos gratuïts en la Marató de València el pròxim 2 de desembre

L'EMT oferirà autobusos gratuïts en la Marató de València el pròxim 2 de desembre - (foto 1)
  • Transport públic gratis de 6.00 a 16.00 hores

MÉS FOTOS
L'EMT oferirà autobusos gratuïts en la Marató de València el pròxim 2 de desembre - (foto 2)
L'EMT oferirà autobusos gratuïts en la Marató de València el pròxim 2 de desembre - (foto 3)

El regidor delegat de Mobilitat Sostenible, Giuseppe Grezzi, ha anunciat un acord entre l'EMT i la Fundación Trinidad Alfonso per a oferir transport públic gratuït el dia de la Marató de València (2 de desembre). A més, es llançarà una targeta especial a l'octubre per a celebrar la Mitja Marató (28 d'octubre).

El coordinador general de Mobilitat Sostenible i Espai Públic, Giuseppe Grezzi, s'ha mostrat «molt satisfet» i «molt agraït» per continuar col·laborant estretament amb la Fundació Trinidad Alfonso per a esdeveniments com la Marató de València. «És una satisfacció poder anunciar, per tercer any consecutiu, l'acord a què hem arribat des de l'EMT amb la Fundació Trinidad Alfonso perquè el transport amb autobús siga gratuït el dia de la marató des de les 6.00 fins a les 16.00 hores», ha afirmat.

El regidor ha comentat també que el cap de setmana de la carrera, divendres inclòs, es posarà a disposició de la gent un servici telefònic especial des de la oficina d'atenció al client fins al migdia.

Grezzi ha volgut demanar disculpes per endavant als usuaris afectats per tallar el trànsit. «Som conscients dels problemes de mobilitat que genera una activitat esportiva tan important i, per això, abans de tot, demanem perdó als ciutadans i ciutadanes de València. Volem minimitzar les molèsties perquè tot el món gaudisca d'esta prova», ha explicat. A més, ha afegit que l'EMT «reforçarà les línies que acosten els participants a l'eixida» el dia de la carrera.

Finalment, ha destacat el llançament d'una targeta (edició limitada) el mes pròxim. «Com a novetat, traurem una targeta especial per a celebrar la mitja marató del 28 d'octubre», ha conclòs.

Pujar