30 de novembre de 2020 30/11/20

L´alumnat del Cor del Col.legi Helios de L´Eliana protagonitzarà el concert del pròxim dijous al Saló de Cristall

    Una representació d'estudiants del Cor del Col·legi Helios de L’Eliana oferirà el proper dijous, 2 de maig, a les 12.00 hores, un concert al Saló de Cristall de l'Ajuntament, dins de la iniciativa del Consistori de cedir este espai a diferents grups per a oferir actuacions musicals de tota mena.

    Durant el concert, la representació de l'alumnat del Col·legi Helios interpretaran diferents peces musicals com «Hymne à la nuit», de Jean-Philippe Rameau; «Zorongo», de Federico García Lorca; «Cantares», d'Antonio Machado i Joan Manuel Serrat; «Enamorat de tu», d'Elvis Presley; «Pasaje», de P.Venezuela, «Balaio», de Heitor Villalobos; «Bullerengue», de José Antonio Rincón; «Maite», de Pablo Sorozábal; «La Cucaracha», música tradicional de Mèxic; «La trompa i fil», música popular de València; i «Te quiero», de Mario Benedetti i Alberto Favero.

    Com cada dijous, l'Ajuntament obri les portes del Saló de Cristall per a organitzar diferents concerts musicals. Esta proposta, promoguda pel Govern de la Nau, complix la seua quarta edició en 2019 amb l'objectiu d'acostar la cultura i obrir les portes de les instal·lacions municipals a la ciutadania.

    Pujar