30 de maig de 2020 30/5/20

L'Ajuntament també posa a disposició de les persones sense sostre lavabos i aseos de tres poliesportius municipals

L'Ajuntament també posa a disposició de les persones sense sostre lavabos i aseos de tres poliesportius municipals - (foto 1)
  • La regidora de Servicis Socials ha explicat que esta mesura ha sigut adoptada per evitar que es propague la malaltía del COVID-19

MÉS FOTOS
L'Ajuntament també posa a disposició de les persones sense sostre lavabos i aseos de tres poliesportius municipals - (foto 2)

L'Ajuntament obrirà cada dia els poliesportius municipals del Carme, Benicalap i Cabanyal perquè les persones sense sostre puguen dutxar-se i netejar-se, des de les 10 fins a les 14 hores. El govern local ha adoptat esta mesura per evitar que es propague la malaltia del COVID-19 entre esta població que, a més, es troba vulnerable davant les conseqüències de la DANA anunciada. La disposició s'emmarca en el pla especial organitzat per atendre a les persones sense sostre arran de la crisi sanitària i l'estat d'alarma decretat per esta situació.

La regidora de Servicis Socials, Isabel Lozano, ha donat compte hui d'esta mesura per la qual les portes d'estes tres instal·lacions de la Fundació Esportiva Municipal (FDM), que d'altra banda ha suspés qualsevol activitat esportiva, romandran obertes durant les quatre hores esmentades, de dilluns a diumenge.

Isabel Lozano ha ressaltat que hi haurà un control d’accés i personal de seguretat a cadascun d'estos centres. El del Carmen, al número 7 del carrer del Doctor Chiarri, al centre històric; el de Benicalap, ubicat al número 18 del carrer Castellonet, i el del Cabanyal, en el número 1 del carrer Vicent Gallart.

Tal com ha aclarit la regidora, «en estes dependències les persones sense sostre podran satisfer les seues necessitats de neteja i higiene. En els poliesportius se les facilitarà un kit de productes d’higiene personal que constarà de tovallola, gel i xampú, xancles, raspall dents i de cabell, entre d’altres. Inicialment s’han previst 500 kits més mil tovalloles extra.

Pel que fa a l’atenció de persones que estan en el carrer, l'Ajuntament ha incrementat el contracte del SAUS perquè realitze atencions durant les 24 hores del dia (no sols a la nit) a partir de dimarts 17 i durant 15 dies, prorrogables.

Especial Coronavirus a Castelló, Valencia y Alacant

Especial Coronavirus a Castelló, Valencia y AlacantEntrar en el especial
Pujar