21 de gener de 2021 21/1/21

L´Ajuntament subratlla el suport a les Federacions Valenciana i Espanyola d´Hoquei en la celebració de l´Eurohockey Junior Championships

L´Ajuntament subratlla el suport a les Federacions Valenciana i Espanyola d´Hoquei en la celebració de l´Eurohockey Junior Championships - (foto 1)
  • La vicelacaldessa de València, Sandra Gómez i la regidora d'Esports, Pilar Bernabé, han mantingut una trobada amb els presidents de les federacions

La viceacaldessa de València, Sandra Gómez i la regidora d'Esports, Pilar Bernabé, han mantingut una trobada este matí amb els presidents de les federacions Valenciana i Espanyola d'Hoquei, als qui han subratllat el suport de l'Ajuntament en la celebració de l'EuroHockey Júnior Championships, que es desenvolupa estos dies a la ciutat.

València torna a ser, per segona vegada consecutiva, seu d'este torneig, un dels més prestigiosos de l'àmbit mundial, que s'està jugant estos dies en les instal·lacions del Poliesportiu Municipal Verge del Carme-Beteró. Va començar dissabte passat dia 13, i finalitzarà el pròxim 21 de juliol de 2019. Es tracta d'un torneig internacional d'hoquei sobre herba amb categories masculina i femenina, i una composició de huit equips europeus en cada categoria, que s'organitza bianualment.

En el torneig participa un total de 17 equips, 8 en categoria masculina i 9 en categoria femenina, que buscaran convertir-se en els nous campions d'Europa Sub 21. El dijous va finalitzar la fase de grups, hui divendres és la jornada de descans, i demà dissabte donarà començament la fase eliminatòria de totes dues categories, femenina i masculina. Com a resultat de l'ajust de la passada edició, el campionat femení consta de 9 equips, els quals es classifiquen per al torneig en funció dels resultats obtinguts en la competició anterior. Es tracta de la màxima competició continental de seleccions nacionals.

PER PRIMERA VEGADA ES REPETEIX SEU

Per primera vegada, repetix una mateixa seu en un campionat d'esta índole, resultat de l'excel·lent organització de la nostra ciutat en la passada edició, 2017. De fet, durant els últims anys, la Real Federació Espanyola d'Hoquei ha assignat al Poliesportiu Municipal Verge del Carmen Beteró i a la Federació d'Hoquei de la Comunitat Valenciana tornejos cada vegada de major rellevància internacional per la seua gran capacitat en l'organització d'esdeveniments.

A més de tornejos del més alt nivell nacional i internacional, així com nombroses concentracions de clubs i seleccions nacionals, la instal·lació esportiva municipal brinda una excel·lent labor social i esportiva al barri, amb més de 261.000 usos per part dels veïns i veïnes durant l'any passat.

Pujar