25 de novembre de 2020 25/11/20

L’Ajuntament instal·la 23 canviadors de bolquers en diversos edificis municipals

L’Ajuntament instal·la 23 canviadors de bolquers en diversos edificis municipals - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  L’Ajuntament instal·la 23 canviadors de bolquers en diversos edificis municipals - (foto 2)

  L'Ajuntament de València ja ha instal·lat una dotzena de canviadors de bolquers en diversos edificis municipals i té previst col·locar-ne onze més pròximament. Amb esta actuació el Govern de la Nau incidix en el foment de la coresponsabilitat en la criança de xiquets i xiquetes. Les instal·lacions es fan sempre que resulta possible, preferentment, en espais usats tant per homes com per dones.

  Els Centres Municipals de Servicis Socials de Campanar, la Malva-rosa, Natzaret, l'Olivereta, Salvador Allende, Trafalgar i Sant Marcel·lí així com les Juntes Municipals de Districte d'Abastos i Patraix, el Centre Municipal de les Dones (CMIO) i la Unitat d'Igualtat del Marítim ja disposen de canviadors de bolquers en les seues instal·lacions. Pròximament, també se'n col·locaran en el Registre General del carrer de la Sang, en l'edifici de Tabacalera i en les Juntes Municipals de Districte de Trànsits, Exposició, Marítim i Russafa.

  "Amb esta actuació millorem els servicis disponibles en diversos espais municipals i facilitem a pares i mares el canvi de bolquers als seus xiquets i xiquetes", ha afirmat el regidor de Govern Interior, Sergi Campillo. "Estudiarem ara la instal·lació d'estos canviadors en uns altres espais municipals d'atenció al públic, com ara instal·lacions esportives, museus i biblioteques municipals, centres de joventut o seus de la Universitat Popular, entre altres".

  La regidora delegada d'Igualtat i Polítiques Inclusives, Isabel Lozano, ha destacat que "el que l'Ajuntament està transmetent amb esta acció és un missatge de coresponsabilitat molt important cap a la ciutadania i posem en valor la capacitat de cura dels homes i la importància de la seua implicació en la criança i l'atenció a persones depenents".

  Amb esta intervenció municipal, executada pels Servicis Centrals a petició de la Delegació d'Igualtat i Polítiques Inclusives, l'Ajuntament adquirix 23 unitats de canviadors de bolquers per un pressupost final de 5.844,3 euros.

  Pujar