28 de novembre de 2020 28/11/20

L’Ajuntament inicia les obres per adequar a la normativa d’accessibilitat els banys de l’edifici consistorial

L’Ajuntament inicia les obres per adequar a la normativa d’accessibilitat els banys de l’edifici consistorial   - (foto 1)
  • Es reformaran els banys dels grups de l’oposició en el tercer pis i els del personal públic de la segona planta

MÉS FOTOS
L’Ajuntament inicia les obres per adequar a la normativa d’accessibilitat els banys de l’edifici consistorial   - (foto 2)

Les obres per reformar diversos banys de l’Ajuntament de València ja han començat amb l’objectiu d’adaptar-los a la normativa vigent sobre accessibilitat. En concret, les actuacions se centren als banys de la tercera planta de l’edifici consistorial, que donen servici als grups de l’oposició, i als de la segona planta, utilitzats per treballadores i treballadors públics.

“Les instal·lacions municipals han d’estar adequades a les normatives vigents i esta evidència és especialment important quan es tracta, per exemple, de l’accessibilitat als diversos espais de la casa consistorial per a persones amb mobilitat reduïda. Amb esta intervenció incorporarem cabines adaptades per permetre l’accés i l’ús de les instal·lacions a estes persones”, ha indicat el regidor de Govern Interior, Sergi Campillo.

Els banys de la segona planta de l’edifici consistorial tenen una antiguitat superior als 25 anys, el que comportava problemes freqüents que requerien treballs de manteniment constants. A més, produïen mala olor, pèrdues d’aigua i un excés innecessari del consum de llum. El seu condicionament tindrà un pressupost de 60.398,49 euros.

“Este govern considera molt important la dignificació de les condicions laborals del personal públic. Per això continuem impulsant accions que redunden en una millora dels servicis de què disposen”, ha afegit Campillo.

Pel que fa als banys de la tercera planta, es destinaran 56.142,50 euros a la seua adequació, atenent la petició de millora de les instal·lacions realitzada per l’oposició. Eixos banys foren objecte d’una intervenció lleugera de millora ara fa 10 anys.

Les actuacions permetran que els nous banys s’adapten a allò exigit per la normativa vigent i inclouran un sistema elèctric eficient per reduir el consum de llum. S’executaran en un termini estimat de dos mesos.

Pujar