elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

L’Ajuntament impulsa el reforç escolar de menors de famílies vulnerables

  • L'Ajuntament signarà un conveni amb la Fundació Iniciativa Social en Educació i Família

L'Ajuntament de València signarà un conveni de col·laboració amb la Fundació Iniciativa Social en Educació i Família, per al desenvolupament d'activitats de reforç escolar i jocs educatius per a menors en situació de vulnerabilitat social. Este acord, aprovat en la Junta de Govern Local, tindrà una vigència de dos anys, “i s'emmarca en la política municipal d'oferir majors oportunitats educatives a menors i famílies en situació de desavantatge”, tal com ha informat la regidora de Benestar Social, Marta Torrado.

El conveni contempla el desenvolupament del “Projecte Re-Força” del programa “Desperta somriures” amb la col·laboració i el treball en xarxa de l'esmentada fundació i els servicis socials d'atenció primària, que ja han intervingut en els barris de Torrefiel, Orriols i Fontsanta, en els quals s'han dut a terme tant sessions de reforç escolar com tallers de bon tracte, festes escolars i escoles d'estiu. I entre els objectius del nou acord destaca el d'estendre este projecte als barris de Natzaret i Montolivet.

La regidora Marta Torrado ha destacat “la importància d'oferir majors oportunitats educatives a menors i famílies en situació de desavantatge social”, i ha ressaltat que la finalitat de l'Ajuntament i de l'entitat implicada és “contribuir al fet que tots els xiquets, xiquetes i adolescents compten amb les eines educatives necessàries per a aconseguir els millors assoliments acadèmics i professionals, sense que afecte el seu origen social ni les possibilitats econòmiques de la seua família en el seu desenvolupament psicosocial”.

 

Pujar