elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Naix un bebé a bord d'un autobús de la línia 93 de l'EMT de València

Naix un bebé a bord d'un autobús de la línia 93 de l'EMT de València
  • El part, que ha tingut lloc en tot just 5 minuts, ha sigut assistit pel pare, el conductor i la resta del passatge

Naix un bebé a bord d'un autobús de l'EMT, en un part d'urgència assistit pel pare i el passatge. El conductor s'ha desviat immediatament de la seua ruta i ha portat al xiquet nounat i als seus pares fins a l'Hospital Clínic de València.

Ha ocorregut a les 7.30 d'este matí. Una dona, acompanyada del seu marit, ha pujat a un bus de la línia 93 d'EMT València prop del Passeig Marítim. I als pocs minuts, arribant al final de l'Av. de Tarongers s'ha posat de part.

Ha sigut tan sobtat que en tot just 5 minuts ha nascut el bebé, assistit en principi pel pare i el conductor i després per tot el passatge. El conductor de l'autobús, Antonio Rodríguez, amb 23 anys de treball en l'empresa s'ha posat de seguida al volant i no ha dubtat a desviar-se de la seua ruta per a conduir per tota l'Av. Blasco Ibáñez fins a l'Hospital Clínic.

El bebé nascut a bord de l'autobús d'EMT és un xiquet i es troba bé, igual que la mare. Consell Jurídic Consultiu de la Comunitat Valenciana ha dictaminat que els conductors i inspectors d'EMT València ostenten la condició de “agents de l'autoritat”. Una categoria reconeguda en l'exercici de les seues funcions de control i fiscalització del passatge per a l'ús adequat dels títols de transport.

Els passatgers i els pares han agraït al conductor per la seua ràpida reacció, en atendre'ls immediatament i portar-los a l'hospital Clínic perquè la mare i el bebé reberen ràpidament atenció mèdica.

Pujar