22 de gener de 2021 22/1/21

L'Ajuntament formarà persones desocupades en situació d’exclusió social per a treballar en una empresa de manteniment de l’automòbil

  • Norauto se suma al programa del que ja participen altres empreses com ara Leroy Merlin, Five Guys o Quirón Salud

L’Ajuntament de València ha aprovat un nou conveni de col·laboració entre la Regidoria de Servicis Socials i l’empresa Norauto, amb implantació en la ciutat, destinat a impulsar la inserció laboral de persones desocupades i en situació de vulnerabilitat de la ciutat de València. Així ho ha explicat este dilluns la regidora de Servicis Socials, Isabel Lozano.

A partir d’ara, Norauto informarà directament a l'Ajuntament de València de les ofertes de treball que necessita cobrir per als seus tallers; i els servicis socials de la ciutat, a través del projecte "València Inserta", formarà de manera específica rls usuaris i usuàries dels centres municipals de servicis socials que complisquen els requisits.

L’Ajuntament impulsarà cursos específics sobre les necessitats formatives dels llocs de treball que Norauto estiga interessada en cobrir, la qual cosa incrementa les opcions d'inserció.

La regidora de Servicis Socials, Isabel Lozano, ha assenyalat que “esta innovadora línia de treball encetada fa uns anys per part de l’Ajuntament està donant uns resultats meravellosos. En este cas, la col·laboració público-privada està tenint resultats positius i molta gent que estava fora de l’entorn laboral està insertant-se al sistema de manera molt efectiva”.

L'objecte del conveni de col·laboració subscrit entre l'Ajuntament de València i Norauto és el de promoure la inserció de les persones provinents de col·lectius desfavorits de forma que es contribuïsca a fomentar la inserció laboral i el benestar de les persones en situació de vulnerabilitat de València.

Actualment, l’Ajuntament té en marxa 12 convenis d’estes característiques, el que ha signat ara amb Norauto més els d’Hospital Quirón, Five Guys, Leroy Merlín, Clece, Eulen, OSGA i Limpiezas Amparo Cifuentes. A més, la regidoria de  Servicis Socials ja treballa amb Herbolario Navarro i Alcampo per signar altres dos convenis d’inserció laboral.

Pujar