27 de gener de 2020 27/1/20

L'Ajuntament completa la remodelació del Jardí Mossen Conca-Marí Villamil de Pinedo

L'Ajuntament completa la remodelació del Jardí Mossen Conca-Marí Villamil de Pinedo - (foto 1)
  • Nova zona de fitness i ampliació de la zona de jocs infantils

MÉS FOTOS
L'Ajuntament completa la remodelació del Jardí Mossen Conca-Marí Villamil de Pinedo - (foto 2)
L'Ajuntament completa la remodelació del Jardí Mossen Conca-Marí Villamil de Pinedo - (foto 3)

L'Ajuntament de València ha completat la remodelació del Jardí Mossen Conca-Marí Villamil de Pinedo després de culminar la segona fase de les obres, consistent en la millora i ampliació de la zona de jocs del parc infantil i la creació d'una nova zona de fitness per a l'activitat esportiva, coordinada per la regidoria de Pobles a través del Pla SOM i executada per la d’Ecologia Urbana.

El vicealcalde i regidor d’Ecologia Urbana, Sergi Campillo, ha destacat el treball del govern municipal per renaturalitzar l’espai públic de la ciutat i els seus Pobles i millorar la qualitat de vida dels veïns i veïnes. “Impulsem zones verdes de trobada i socialització que disposen d’un equipament digne especialment per als més menuts”, ha explicat el regidor. Per la seua banda, la regidora de Pobles de València, Lucía Beamud, ha explicat que  “els veïns de Pinedo, al districte de Poblats del Sud, ja gaudixen del seu renovat jardí, després de la culminació de la segona fase de les obres, consistent en la remodelació i ampliació de la zona de jocs i la creació d'una nova zona esportiva.

La nova zona esportiva de fitness consta d'un banc d'abdominals, unes bigues per a la pràctica de l'equilibri, un aparell de gimnàstica i un remer.  A més de la millora dels jocs combinats al parc infantil, també s'han dut a terme els canvis i les millores pertinents en el paviment, en les rajoles i en els diferents elements de la zona i també s'han reposat quatre bancs dels nou existents -recol·locant en una nova ubicació els cinc restants-.

Una inversió de 63.822,80 euros per a una superfície total de 306 m2 del total del jardí que ocupa 906 m2. Es completa així el pla de condicionament d’este jardí, actuació que s'enquadra dins del Pla SOM, que pretén contribuir a la realització d'una forma objectiva i equitativa, d'inversions destinades a la prestació integral i adequada dels serveis de competència municipal.

En este sentit, el vicealcalde i regidor d’Ecologia Urbana, Sergi Campillo, ha valorat la col·laboració entre les institucions per posar en marxa projectes de desenvolupament dels serveis públics i les infraestructures a València”. La regidora de Pobles de València Lucía Beamud, ha afegit que "esta actuació forma part del treball que s'està fent per a millorar l'espai públic de la ciutat i atendre les necessitats de la ciutadania dels pobles de València".

Pujar