21 de setembre de 2020 21/9/20

L’Ajuntament comença les obres de millora dels parcs infantils de Beniferri amb una inversió de prop de 46.000 euros

L’Ajuntament comença les obres de millora dels parcs infantils de Beniferri amb una inversió de prop de 46.000 euros - (foto 1)
  • El vicealcalde i regidor d’Ecologia Urbana, Sergi Campillo, valora que amb estes obres, finançades a càrrec dels pressupostos participatius, es dona resposta a una demanda ciutadana dels veïns de Beniferri

MÉS FOTOS
L’Ajuntament comença les obres de millora dels parcs infantils de Beniferri amb una inversió de prop de 46.000 euros - (foto 2)

Hui s’inicien les actuacions de millore dels parcs infantils de Beniferri, que consistiran a ampliar el nombre d’elements de les tres zones de jocs ubicats al carrer Camí Vell, al carrer Còrdova i Camp del Túria. Campillo destaca la inversió del govern municipal “per dignificar els nostres pobles”.

El vicealcalde i regidor d’Ecologia Urbana, Sergi Campillo, ha informat de l’inici de les obres de millora dels parcs infantils de Beniferri. Un projecte que comptarà amb una inversió de prop de 46.000 euros, finançada a càrrec dels pressupostos participatius donant resposta a una demanda ciutadana. Es tracta de tres zones de joc als quals se sumaran nous elements com ara gronxadors, tobogans, carrusels inclusius, i rocòdrom, entre d’altres. Campillo ha explicat que “és un dels nostres objectius millorar l’espai públic i dotar-lo de les infraestructures necessàries per tal que els nostres veïns i veïnes, especialment els més menuts, gaudisquen del seu entorn”.

Els parcs infantils estan ubicats al carrer Camí Vell, al carrer Còrdova i al carrer Camp del Túria de Beniferri. Hui s’inicien estes obres que s’allargaran durant tres setmanes. El vicealcalde i regidor d’Ecologia Urbana, Sergi Campillo, ha destacat la inversió que s’està fent des del govern municipal per “dignificar els nostres pobles”.

En este mateix sentit, la regidora de Pobles de València, Lucía Beamud, ha dit que “igual que a València les polítiques verdes avancen en forma de jardins i de plantacions als barris, els nostres pobles segueixen la mateixa línia i s’està demostrant en multitud d’intervencions de nous jardins, parcs infantils o zones de socialització per a gossos. Concretament, este nou espai verd serà molt important i dotarà de major qualitat de vida als veïns i veïnes de Beniferri”.

Pujar