4 de desembre de 2020 4/12/20

L'Ajuntament col·locarà 28 bancs en el districte d’Extramurs

L'Ajuntament col·locarà 28 bancs en el districte d’Extramurs - (foto 1)
  • Sandra Gómez ressalta «la importància dels bancs per a les relacions veïnals i les persones amb mobilitat reduïda»

L’Ajuntament iniciarà demà la col·locació de 28 bancs en el districte d’Extramurs. Estos nous elements de mobiliari urbà es col·locaran als carrers Calixt III, Juan Llorens, Palleter, Conca, Ermita, Martí L’Humà, Pelayo, Sant Francesc de Borja, i Gran Via Ramón y Cajal. La iniciativa respon a una demanda ciutadana canalitzada per mitjà dels projectes de participació veïnal impulsats per l'Ajuntament.

La regidora de Desenvolupament i Renovació Urbana, Sandra Gómez, ha informat que este projecte s'emmarca en un conjunt d'intervencions que es realitzaran en diferents districtes de la ciutat.

«Els bancs fomenten les relacions veïnals en els barris, conformant zones de descans, per a conversar, etc. A més, són un element de vital importància per a les persones amb mobilitat reduïda, com les majors, ja que el poder parar a descansar els permet recórrer distàncies més grans i ser més autosuficients», ha comentat Gómez.

«Durant els últims quatre anys s'ha estat fent un esforç per a augmentar el nombre de bancs de la ciutat, posant l'accent principalment en les zones que més el necessiten com a col·legis, centres de dia, etc. La reurbanització del carrer Hort d’en Cendra és un bon exemple d'això» ha afegit l'edil.

Pujar