8 de març de 2021 8/3/21

L'Ajuntament aprovarà demà la rehabilitació d'habitatges en el Cabanyal-Canyamelar

    La Junta de Govern Local aprovarà demà el Projecte d'Execució de les obres de rehabilitació de l'edifici situat al carrer José Benlliure 194, en el barri de Cabanyal-Cayamelar. L'actuació en l'immoble compta amb un pressupost que ascendix a 121.907 euros; amb finançament municipal, autonòmic i estatal. L'edifici estarà compost per un habitatge i un baix, que després de la rehabilitació este estarà adaptat com a vivenda.

    Amb activitats com esta, l'Ajuntament seguix amb el seu full de ruta per rehabilitar edificis deteriorats en el barri de Cabanyal-Canyamelar. Les obres estan emmarcades en el programa ARRU (Àrea de Regeneració i Renovació Urbana), cofinançat per la Generalitat, el Ministeri i l'Ajuntament.

    La regidora de Vivenda, Maria Oliver, ha destacat que «el nostre compromís amb el Cabanyal continua ferm. On l'anterior equip de govern tenia un pla per a destruir, nosaltres tenim un full de ruta per a reconstruir, rehabilitar, posar en valor i dignificar els immobles del barri».

    L'objectiu de la rehabilitació és dotar els immobles amb les condicions de seguretat, habitabilitat i funcionalitat requerides per llei. Les obres consistiran en la demolició d'elements impropis, millores en les façanes, reparació de cobertes, renovació de xarxa de clavegueram i connexió amb la xarxa de sanejament. A l'interior dels immobles, està previst renovar els palets i revestiments, així com noves instal·lacions de lampisteria, electricitat, gas i ventilació.

    Pujar