26 de novembre de 2020 26/11/20

L'Ajuntament aprova la inversió de 800.000 euros per a millorar l'accessibilitat en diversos barris de la ciutat

L'Ajuntament aprova la inversió de 800.000 euros per a millorar l'accessibilitat en diversos barris de la ciutat - (foto 1)
  • El consistori impulsa el projecte del parc Coves Carolines de Benimàmet gràcies a l'adquisició d'una de les parcel·les on se situarà este parc, que comptarà amb 57.000 metres quadrats

La Junta de Govern ha aprovat la inversió de 800.000 euros en la millora de l'accessibilitat dels carrers de la ciutat. Una ajuda que arribarà a gran quantitat de barris, i que en paraules de la vicealcaldessa i portaveu Sandra Gómez forma part d'un compromís d'este govern ja que “des de l'any 2015 hem invertit més de 22 milions d'euros a millorar l'accessibilitat dels nostres carrers, perquè estiguen adaptats a qualsevol mena de diversitat funcional”. Enguany la inversió arribarà a barris i districtes com Campanar, Pla del Real, Patraix, Jesús, Poblats Marítims, Extramurs, Pobles del Nord i altres barris “per a anar arribant a poc a poc a tota la ciutat. Fa cinc anys estava tot per fer, però anem avançant”.

Un altre dels projectes importants per a la millora de la ciutat, tractat hui per Sandra Gómez, és el parc Coves Carolines, “què és la gran franja verda que connectarà Benimàmet amb el Parc Lineal i dotarà al poble de Benimàmet amb un dels espais verds més importants de València”. Els terrenys on se situarà el futur parc, que tindrà una superfície de 57.000 metres quadrats, està dividit en diferents parcel·les, hui s'ha avançat gràcies a l'adquisició d'una d'elles. El futur parc comptarà en la zona nord amb un poliesportiu, en el qual s'inclouen diversos camps de futbol, un skatepark, zona de grafitis o taules de ping-pong. En la zona sud el protagonisme el tindran tres coves que seran rehabilitades i  destinades a un ús social i veïnal.

La  vicealcaldessa també ha informat sobre la modificació del projecte de conversió en zona de vianants i millora de l'entorn del Mercat de Sant Pere Nolasc, que “estava fet un desastre, amb els espais degradats i amb solars que generaven un espai poc atractiu per al mercat”. L'àrea de comerç treballa en la rehabilitació del mercat, però “en paral·lel des d'urbanisme hem condicionat l'entorn perquè siga atractiu. S'ha fet una modificació, perquè es va trobar una antiga séquia que hem hagut de rehabilitar, la qual cosa ha suposat un desemborsament de 300.000 € més”.

Pujar