elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Un jove amenaça de mort a un policia a València després de demanar-li que se posara la mascareta

Un jove amenaça de mort a un policia a València després de demanar-li que se posara la mascareta
  • "Quan et agafem pel carrer t'anem a rebentar, t'hem de matar gilipolles", li van amenaçar

Agents de la Policia Nacional han detingut a València un home de 19 anys, com a presumpte autor d'un delicte d'amenaces, després d'amenaçar de mort a un agent després que aquest i el seu company li indicaren que havia de col·locar-se correctament la mascareta.

Els fets van passar este diumenge, quan els policies, que realitzaven tasques de prevenció de la seguretat ciutadana al districte valencià d'Exposició, van observar dos joves que portaven la mascareta baixada, per la qual cosa els van indicar que es la col·locaran correctament i que s'identificaren. Un d'ells va respondre "no me la pose perquè no m'ix dels collons, posa-te tu, subnormal", mentre que l'altre en actitud xulesca també insultava la patrulla dient-los "pallassos, xulos de merda i subnormals".

Davant aquesta actitud, els policies els van informar que anaven a ser proposats per sanció per no portar la mascareta i per falta de respecte, al que van contestar de manera irrespectuosa.

Finalment, abans d'abandonar el lloc, un dels joves es va dirigir a un dels agents, a el qual a el parer coneixia de vista per haver-se criat en aquest barri, i li va dir "quan t'agafem pel carrer t'anem a rebentar, t'hem de matar gilipolles ". Per aquest motiu, el jove va ser detingut com a presumpte autor d'un delicte d'amenaces.

El detingut, amb antecedents policials, ha passat a disposició judicial.

Pujar