elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Jotakà ha elaborat el cartell de felicitació de les festes de Nadal de L'Ajuntament

Jotakà ha elaborat el cartell de felicitació de les festes de Nadal de L'Ajuntament - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  Jotakà ha elaborat el cartell de felicitació de les festes de Nadal de L'Ajuntament - (foto 2)

  L'artista valencià Jotaká ha elaborat el cartell amb què l'Ajuntament de València felicita les pròximes festes de Nadal a veïns, veïnes i visitants de la ciutat. Davall el lema 'Bones Festes 2018', el cartell recrea els elements culturals, festius i d'oci que centren els festejos nadalencs.

  Tal com ha subratllat el regidor de Relacions amb els Mitjans de Comunicació, Carlos Galiana, "un any més hem posat este cartell d'enorme difusió i percepció en mans de professionals valencians del disseny". L'edil ha reiterat la qualitat i solvència professional del col·lectiu de dissenyadors valencians, i la importància que siguen "reconeguts i recolzats per les institucions del seu propi territori".

  L'artista autor de la il·lustració, Jotaká (Juan Carlos Vinyes Ballesters), és un autor valencià, llicenciat en Belles Arts i especialitzat en il·lustració per la Universitat Politècnica de València. En les seues il·lustracions es caracteritza per l'ús de gammes de colors vius i buscar crear unes sensacions de "bon rotllo i frescor" a través de les seues aquarel·les. Utilitza diverses tècniques (tinta, retolador, llapis, acrílics...) i té una línia de treball d'il·lustracions fetes en "papercraft" (tècnica que es basa a tallar i combinar diferents tipus de paper, donant-los formes i volums manualment".

  Des de 2013 treballa com a il·lustrador freelance per a diferents projectes de publicitat, revistes, cartelería, apps per a mòbils, murals, creació de personatges i XXSS. A més treballa en projectes propis per a exposicions i fires d'il·lustració. Ha treballat per a marques com Netflix (Stranger Things), Hyundai, Starbucks, Estrella Damm, Movistar, Schweppes, Maxibon i Coolway entre altres. I també ha participat en exposicions col·lectives en València ("La ciutat il·lustrada" i "València s'il·lustra", La Rambleta, "Escena il·lustrada", MUVIM), Madrid i Barcelona, així com altres exposicions a Polònia, Santiago de Xile i Mèxic DF. Actualment està escrivint i il·lustrant el seu primer llibre, que eixirà en 2018

  Pujar