elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Investiguen un nou frau a l'EMT

Investiguen un nou frau a l'EMT
  • Un empleat va suplantar la identitat d'un treballador de l'EMT per a cobrar la nòmina

Un nou frau aguaita a l'Empresa Municipal de Transports (EMT). Després que el mes de setembre passat es coneguera el robatori de més de 4 milions d'euros, un jutjat d'instrucció de València es troba investigant la denúncia presentada per l'empresa, segons la qual, un empleat va suplantar la identitat d'un altre company perpetrant un frau de 3.000 euros, quantitat corresponent a una nòmina.

Els fets que es denuncien per part de l'EMT van tindre lloc el mes de setembre moment en el qual, segons expliquen, una persona es va fer passar per un treballador per a canviar el compte bancari en la qual se li ingressava mensualment la nòmina. Un gest amb el qual el responsable del departament va trencar els mecanismes de control que s'han de dur a terme a través de la intranet.

La persona que va perpetrar aquesta suplantació d'identitat va reconéixer l'ocorregut al·legant que es devia a un error humà. Després d'això, va reposar la quantitat defraudada que ascendia fins als 3.000 euros.

Un nou escac per a l'EMT des d'on asseguren es van adoptar mesures a nivell intern i es va reforçar el control a l'hora de realitzar aquest tipus de canvis.

Pujar