26 de setembre de 2020 26/9/20
El Valencia Basket es presenta davant de la seua afició contra al Movistar Estudiantes el diumenge 25 a partir de les 17.40 hores

El nou interior de La Fonteta, preparat per al XXIII Trofeu Ciutat de València

El nou interior de La Fonteta, preparat per al XXIII Trofeu Ciutat de València - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  El nou interior de La Fonteta, preparat per al XXIII Trofeu Ciutat de València - (foto 2)

  La regidora d’Esports, Maite Girau, ha presentat este matí la XXIII edició del Trofeu Ciutat de València de Básquet i les millores de rehabilitació dutes a terme este estiu a les instal·lacions interiors de la Fonteta, que han suposat un profund canvi d’imatge del pavelló i que han inclòs la instal·lació d’un modern videomarcador.

  Amb la regidora d’Esports ha pres part en l’acte el conseller delegat del Valencia Basket, Paco Raga, així com representants de les empreses patrocinadores MolcaWorld i Pinturas Isaval.

  Els aficionats podran estrenar la “nova Fonteta” diumenge que ve, en el partit de presentació. Un canvi de cara que ha inclòs la renovació dels seients, afegint respatlers als de la graderia fons, i l’homogeneïtzació del color taronja en totes les localitats llevat de la llotja VIP. A més, s’han format les sigles “VBC” amb seients en blanc de la tribuna central, la tribuna lateral i preferent.

  Maite Girau ha felicitat el Valencia Basket, el seu president, Vicente Solá, i tot l’equip per “l’excel·lent treball que duen a terme”, així com tots els patrocinadors i col·laboradors, “que fan que continue el creixement del club a tots els nivells cada temporada”.

  Les obres han inclòs la millora de tota la imatge interior del pavelló, amb la renovació de les graderies, escales i anell de distribució de les instal·lacions. També s’ha modernitzat tota la imatge dels patrocinadors del club, que compten amb presència publicitària en el pavelló.

  Este canvi d’imatge ha tingut un cost de més de 500.000 euros, que han sigut sufragats íntegrament pel club, i s’unix a les millores en la instal·lació municipal realitzades en anys anteriors: millora d’accessos i evacuació, millora en zona de vestuaris, llums i so i rehabilitació de la imatge exterior. El colofó a esta nova imatge interior de la Fonteta ha sigut la presentació del modern videomarcador que ja penja del sostre del pavelló.

  Respecte a les obres, la regidora ha anunciat que “es tracta d’un treball en conjunt amb els tècnics de la Fundació Esportiva Municipal per a convertir el nostre pavelló en una referència a tots els nivells, tant nacional com internacional. La seua estètica es troba a l’avantguarda de les instal·lacions esportives del món i la seguretat i usabilitat del pavelló queden més que garantides amb les transformacions realitzades en els últims anys”.

  El Valencia Basket es presenta davant de la seua afició contra al Movistar Estudiantes diumenge que ve, dia 25, a partir de les 17.40 hores. La regidora Girau ha destacat que “este diumenge arranca una temporada plena d’èxits per al Valencia Basket. Uns èxits dels quals gaudirem i serem partícips tots els ciutadans de València donant suport al club com sempre hem fet”.

  Pujar