elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Cs instarà Ribó en el ple a desvelar el seu 'pla secret' de la V-21 per a reduir l'horta afectada

  El portaveu del grup municipal de Ciutadans (Cs) en l'Ajuntament de València, Fernando Giner, interpel·larà l'alcalde de València, Joan Ribó, en el pròxim ple municipal, perquè desvele els detalls del seu 'pla secret' per a reduir en un percentatge del 60% l'horta afectada en el projecte original de la V-21. "El Ple és el màxim òrgan de decisió de l'Ajuntament de València i un tema de l'abast de la V-21 no es pot discutir a colp de titular", ha dit Giner, el qual ha recordat "les contínues desavinences entre els membres del tripartit en els mitjans de comunicació".

  "Volem propiciar el debat en el ple i que per mitjà d'esta interpel·lació Ribó explique eixe suposat as que diu que té davall la mànega. Creiem que ha de compartir eixe 'pla secret'", ha dit el portaveu de Cs.

  "La qual cosa està passant amb la V-21 és una mostra clara del desgovern, de les disputes i de les incoherències contínues del tripartit. El passat ple Ribó va consentir que València en Comú portara a votació una proposta populista i irrealitzable i ara intenta desdir-se novament del que va recolzar, amb alternatives que només coneix ell. Ciutadans li va fer a Ribó que done explicacions", ha anunciat Giner.

  Esta situació arriba després de les incògnites que Ribó ha incorporat al futur de la V-21 i l'horta de l'al voltant. "Ribó diu que es porta a Madrid una alternativa per a la V-21 que minimitza l'impacte sobre l'horta sense haver-la ensenyat als ciutadans ni haver fet un procés participatiu, tal com va votar en el passat ple de l'Ajuntament", ha explicat Giner.

  Per a finalitzar, el portaveu de Cs ha dit: "Si hi ha una verdadera alternativa per a la V-21 que afecte menys l'horta sense renunciar al tercer carril de la V-21, que s'explique i des de Ciutadans la recolzarem, però tenint en compte el compliment de terminis i procediments amb l'Administració Estatal. Exigim màxim rigor, professionalitat i coherència al govern municipal en este assumpte, aspectes que no estan demostrant".

  Pujar