24 de novembre de 2020 24/11/20

Les inscripcions per apuntar-se a les Escoles Esportives de Nadal ja estan obertes

  • L'oferta, dirigida a escolars d'entre 5 i 15 anys, inclou una activitats de diferents disciplines esportives

El termini d’inscripció per a participar en les Escoles Esportives de Nadal, que es desenvoluparan durant les pròximes vacances escolars per completar la formació de l’alumnat de les Escoles Esportives, romandrà obert fins a cobrir totes les places. Estes escoles, dirigides als escolars de 5 a 15 anys, en desenvoluparan en dos períodes setmanals. El primer torn se celebrarà entre els dies 23 i 27 de desembre i, en segon durant el 30 i 31 de desembre i el 2 i 3 de gener, en horari de matí i vesprada.

En total, es duran a terme activitats en quatre instal·lacions esportives municipals i estaran organitzades per les Federacions d’Escacs, Handbol, Bàsquet, Esgrima, Hoquei i Bàdminton. Al Complex Esportiu Cultural Petxina s’han oferit 120 places per practicar multi esport. Al Poliesportiu Cabanyal– Canyamelar, hi haurà classes d'handbol per a 50 xiquets i xiquetes, mentre que al Poliesportiu de Benimaclet s’oferixen 60 places per a practicar bàsquet i esgrima. Per últim, al Poliesportiu Verge del Carme de Beteró es realitzaran sessions d'hoquei.

Els preus d’estes activitats oscil·len entre els 60 i els 100 euros i alguns dels centres oferiran servici opcional de menjador. I les persones interessades tenen la possibilitat d’inscriure’s només una setmana de les dues o ambdues.

La regidora d’Esports, Pilar Bernabé, ha recordat que estes Escoles de Nadal, que coordina la FDM amb les federacions esportives, «a més de completar la formació de l’alumnat de les Escoles Esportives, ajuden a les famílies en la conciliació de la vida familiar i laboral, al mateix temps que es fomenta entre els i les menors els valors personals i socials basats en el respecte, la igualtat i el treball en equip».

«Són precisament els xiquets, juntament amb el mateix esport els components principals d’esta Escola de Nadal, en la qual s’integren infinitat d’esports i jocs populars que es practicaran diàriament. L’activitat es completarà amb diversos tallers i es desenvoluparà sota la direcció de monitors titulats i en instal·lacions municipals, complint amb la màxima garantia de qualitat i seguretat», ha manifestat la regidora.

Pujar