elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Cs impugna la convocatòria del Consell d'Administració d'EMT

    El grup municipal de Ciutadans (Cs) ha impugnat la convocatòria del Consell d'Administració d'EMT a l'al·legar que no s'han respectat els terminis legals establits en l'article 18 dels Estatuts d'EMT, on s'especifica que s'ha de convocar amb l'antelació i informació necessària. "Hem rebut la convocatòria hui a les 12:05 hores després d'haver de cridar a l'EMT. Ens al·leguen que la van enviar a les 15:35 hores del divendres i que pot tractar-se d'un assumpte informàtic. Encara que ens ho creiem i no tenim per què dubtar de les seues paraules i intencions, no és la primera vegada que ocorren retards. Les altres vegades vam ser molt tolerants i no vam voler impugnar per assumpte de minuts o hores fora del termini establit, però ací ja parlem de diez", ha dit el regidor de Cs Narciso Estellés.

    En este sentit, Narciso Estellés ha afegit: "Es tracta dels pressupostos anuals i els consellers hem de tindre les dades amb l'antelació suficient, màximament quan ja divendres passat al matí el regidor Giuseppe Grezzi va fer una exposició de propaganda política mentres que des de l'oposició no teníem les dades. El mateix divendres des de Ciutadans ja denunciem la falta de transparencia".

    Narciso Estellés ha assegurat: "El contingut d'este consell és molt important per a l'exercici de l'activitat anual de l'EMT, per tant des de Ciutadans exigim simplement tindre el temps mínim legal per a preparar el consell adequadament, màximament quan les decisions afecten el que als valencians importa, que és tindre els recursos suficients per a rebre un bon servici".

    Per a finalitzar, Narciso Estellés ha dit: "De no donar-nos el temps suficient en una nova convocatòria, ens plantegem també la possible impugnació dels acords en el si del Consell d'Administració".

    Pujar