4 de juny de 2020 4/6/20

Les imatges que deixa l'inici de la fase 1 a la ciutat de València

Les imatges que deixa l'inici de la fase 1 a la ciutat de València - (foto 1)
  • A poc a poc la nova normalitat es comença a instal·lar en la realitat de milers de valencians

Galeria de fotos
Reobertura de bars i restaurants a València
Reobertura de bars i restaurants a València

La ciutat de València estrena la nova normalitat acompanyada del bon temps i amb els seus carrers recuperant part d'aqueixa vida que s'havia perdut en els últims 60 dies. L'entrada en la fase 1 del procés de desescalada ha deixat al seu pas imatges que per a molts havien quedat en l'oblit.

Unes imatges amb alguns canvis substancials respecte a l'última vegada que les vam veure – o vivim en primera persona -. Les més destacades la presència de màscares i guants, així com la major distància de seguretat entre les persones. Una realitat que també ha quedat reflectida en els establiments.

Els bars veuen reduït el seu aforament al mateix temps que veuen com augmenten els desitjos dels seus clients de gaudir d'un café, un refresc o un entrepà en alguna de les seues taules. Una cosa semblant, al que ocorre a les botigues on ja s'han penjat els cartells que anuncien les rebaixes i el nombre de compradors ha disminuït.

El que no canvia, passe el temps que passe, és la voluntat de tota la ciutadania de continuar avançant en la lluita contra la pandèmia del coronavirus. Tampoc les ganes de guanyar-la i poder tornar a viure en una normalitat allunyada de les males notícies.

Aquestes són les imatges que deixa l'inici de la fase 1 a la ciutat de València

Especial Coronavirus a Castelló, Valencia y Alacant

Especial Coronavirus a Castelló, Valencia y AlacantEntrar en el especial
Pujar