elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

De guies turístics a voluntaris: com donar un gir a la teua vida laboral en només 15 dies

De guies turístics a voluntaris: com donar un gir a la teua vida laboral en només 15 dies
  • Més de 2.000 guies de turisme de tota Espanya s'ofereixen per a fer la compra gratis a ancians i malalts

La comunitat de guies de free tours GuruWalk ha decidit llançar una acció solidària amb la qual, guies de turisme, faran la compra d'articles de primera necessitat a persones de risc mentre l'emergència sanitària del nou Covid-19 estiga vigent. L'activitat tindrà lloc en les més de 100 ciutats espanyoles on l'empresa té *guias disponibles.

“Tenim més de 2000 guies parats d'Espanya ara mateix en la nostra plataforma i, ara que no hi ha treball, els hem proposat col·laborar amb aquesta iniciativa, a la qual la majoria ja s'ha apuntat” expliquen en un comunicat.

El servei de compra d'articles de primera necessitat es durà a terme en un total de més de 100 ciutats espanyoles, quedant únicament disponible a ciutadans per als quals eixir al carrer suposa un risc, com ara ancians i persones amb malalties *inmunodepresoras o respiratòries. Els voluntaris entendran per articles de primera necessitat productes com ara menjar o fàrmacs.

“Altres empreses del sector turístic s'han vist en la tessitura d'acomiadar a molts dels seus treballadors. Per contra, nosaltres hem preferit reorientar els nostres esforços a ajudar als que més ho necessiten”, explica Juan Castillo, CEO de GuruWalk.

Aquelles persones que precisen d'aquesta ajuda, o coneguen a algú que la necessite, hauran d'emplenar un formulari emplenant les dades que se sol·liciten. Després d'això, la plataforma posarà en contacte a aqueixa persona amb el guia voluntari més pròxim al seu domicili. La companyia assegura que el servei oferit pels guies de la plataforma és totalment altruista i els interessats només hauran d'abonar la quantitat dels productes que es compren.

Pujar