19 de setembre de 2020 19/9/20

Girau: “La Volta Ciclista és una oportunitat per a fomentar el turisme en les nostres terres”

  La regidora d'Esports, Maite Girau, ha participat hui en la presentació de la VI edició de la Volta Ciclista Província de València, que ha definit com “una oportunitat per a donar a conéixer els nostres pobles i ciutats, i fomentar el turisme en les nostres terres”. Girau ha pres part en la presentació de la prova, al costat del director general d'Esports de la Generalitat, Josep Miquel Moya, la diputada provincial d'Esports, Isabel García Sánchez, i el president de la Federació de Ciclisme de la Comunitat Valenciana, Amadeo Olmos.

  La regidora ha agraït a la Federació de Ciclisme de la Comunitat Valenciana “l'esforç realitzat per a desenvolupar esta prova i altres nous projectes que s'estan duent a terme”. Girau s'ha dirigit especialment al president de la Federació, Amadeo Olmos, i ha destacat “la gran passió i il·lusió que mostra en el seu treball, contagiant l'emoció pel ciclisme en el món esportiu”, i ha agraït la labor de tots els patrocinadors i col·laboradors, “que són essencials per a l'esport, ja que les federacions i l'Administració pública no poden donar impuls en exclusiva a estos esdeveniments”.

  La regidora ha assenyalat l'esforç per part de totes les administracions públiques. Concretament, “la Volta Ciclista Província de València és un clar exemple del treball conjunt que es realitza entre Diputació, Generalitat i Ajuntament”, ha assegurat, i ha subratllat que “estem treballant en favor de l'esport, per a millorar-lo i impulsar els esportistes que tenim en les nostres terres”.

  La regidora ha continuat la seua intervenció assenyalant que “el ciclisme és una prova que té un arrelament important en la nostra comunitat, i els esdeveniments esportius en esta matèria són fonamentals”. “Esta cita”, ha afirmat, “acosta els veïns i veïnes a l'esport. A més, és una oportunitat per a donar a conéixer els nostres pobles i ciutats i fomentar el turisme en la nostra comunitat.”

  La VI edició de la Volta començarà, com en les cites anteriors, a la plaça de l'Ajuntament de València, i es realitzarà de l'1 al 4 de setembre.

  Pujar