29 de setembre de 2020 29/9/20

Girau presenta el Trofeu Ciutat de València de bàsquet i la remodelació del pavelló Font de Sant Lluís

Girau presenta el Trofeu Ciutat de València de bàsquet i la remodelació del pavelló Font de Sant Lluís - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  Girau presenta el Trofeu Ciutat de València de bàsquet i la remodelació del pavelló Font de Sant Lluís - (foto 2)
  Girau presenta el Trofeu Ciutat de València de bàsquet i la remodelació del pavelló Font de Sant Lluís - (foto 3)
  Girau presenta el Trofeu Ciutat de València de bàsquet i la remodelació del pavelló Font de Sant Lluís - (foto 4)

  La regidora d'Esports, Maite Girau, ha participat este matí en la roda de premsa en què s'ha presentat el XXIV Trofeu Ciutat de València, a càrrec del club basquetbolista València Basket. En el mateix acte s'han presentat també les actuacions de millora del pavelló.

  L'acte ha tingut lloc en la renovada sala de premsa del pavelló Font de Sant Lluís, que acaba de ser remodelat en el seu interior: s'han efectuat millores principalment en l'accés dels jugadors a la pista i en el túnel de vestidors, a més de l'esmentada actuació en la sala de premsa. Així mateix, s'ha modificat completament el pis de l'anell de distribució que rodeja tota la pista principal de la instal·lació municipal, i s'ha modernitzat la imatge de les parets amb fotografies dels èxits més recents de l'equip, com ara el títol de la Lliga Endesa que van guanyar el passat mes de maig.

  La delegada d'Esports, Maite Girau, ha estat acompanyada en l'acte informatiu pel president del València Basket, Vicente Solá; el director de la Fundació Esportiva Municipal, José Vicente Berlanga; el president de MolcaWorld, Francisco Javier Carrasco; i el president de l'empresa patrocinadora del partit de presentació, que tindrà lloc diumenge que ve, Francisco Vallejo, de Pintures Isaval.

  Girau ha destacat "l'esforç que realitza el València Basket amb les inversions que fa en este pavelló", que han permés "millorar la seguretat, i la imatge; i ara es continua treballant per a tindre un pavelló digne d'este club, de la seua afició i de tota la ciutat de València". La regidora ha desitjat "molts èxits a l'equip taronja, i ha subratllat la importància del suport de les institucions públiques i els patrocinadors a l'esport a tots els nivells". Per la seua banda, Vicente Solá ha agraït a Maite Girau i a Jose Vicente Berlanga "la seua inestimable col·laboració per a continuar realitzant millores en el pavelló de la Fonteta". L'acte de presentació de l'equip, i la posterior trobada davant del MoraBanc Andorra, donarà començament a les 18:00 hores de diumenge que ve.

  Pujar