23 de setembre de 2020 23/9/20

Giner a Ribó: "Per què està ralentitzant-se el pla de revitalització de la Ciutat de l'Artista Faller?”

  • El portaveu de Ciutadans (C's) recorda que la CAF "seguix el seu declivi quan han passat 8 mesos de la firma"

El portaveu de Ciutadans (C´s) en l'Ajuntament de València, Fernando Giner, ha denunciat "la falta de voluntat del tripartit" per a complir el plà de revitalització de la Ciutat de l'Artista Faller, firmat al desembre de 2015, a proposta de C's, pels portaveus dels diferents partits del consitorio i l'alcalde Joan Ribó. "¿Per què està ralentitzant-se el pla de revitalització de la Ciutat de l'Artista Faller? El alcalde ha d'explicar per què no ho ha posat en marxa, 8 meses després. Cal recordar que sis de les deu propostes no tenien cost econòmic”, ha declarat Giner.

"En juny preguntarme a la Comissió de Cultura per esta qüestió i no ens van respondre res concreto", ha explicat Giner. “La CAF va a la deriva i només sobreviurà a si l'alcalde complix el seu compromís de posar en marxa el pla de rehabilitación", hi ha destacar. Sobre este assumpte ha dit que "en la Comissió preguntarme per la tematització de les línies de l'EMT que passen per la CAF i sobre l'establiment d'una parada del Bus Turístic, no sabem cap resposta concreta al respecte".

“La Ciutat de l'Artista Faller hauria de ser una visita obligada per a tots els turistes que arriben a la nostra ciutat, d'ací el nostre interés que el bus turístic tinga parada allí", ha dit Giner, el qual ha fet insistència en "la importància de saber promocionar les singularitats valencianes".

"La CAF ha de convertir-se en l'epicentre de l'artesania valenciana o s'extingirà, així ho va diagnosticar C's junt amb el Gremi d'Artistes Faller. El Gremi espera que l'acord firmat fa 8 mesos comence a donar fruits". "A dia de hui la firma del pla ha sigut un altre gest un gest per part del tripartit", ha conclòs Giner.

Pujar