elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Giner recorda a Ribó que per a gestionar el Cabanyal cal prioritzar

Giner recorda a Ribó que per a gestionar el Cabanyal cal prioritzar

    El portaveu de Ciutadans en l'Ajuntament de València, Fernando Giner, ha demanat a l'alcalde de València, Joan Ribó, que prioritze en la gestió del Cabanyal i rehabilite les vivendes municipals abans de construir obra nova.“Hay més de 900 edificis protegits en el Cabanyal on es pot actuar per a revitalitzar el barrio”, ha indicat Giner.

    La proposta de Cs consistix en“crear un efecte crida” en el Cabanyal per mitjà de l'inici de “proyectes pilots de rehabilitació de vivenda que impulsen la regeneració real del barri”, Giner ha lamentat que la regeneració del barri proposada per Ribó siga “contradictori, ja que Ribó ho vol fer en detriment de l'espai públic previst per als veïns”.

    Giner ha lamentat que la regeneració del barri proposada per Ribó siga “contradictòria, ja que Ribó pretén invadir l'espai públic previst per a l'ús i gaudi dels veïns amb vivendes d'obra nova”. “La justificació que l'obra nova es destina a vivenda social és un sinsentido ja que l'Ajuntament vol construir més de 400 vivendes noves en el Cabanyal amb finalitat social mentres seguix sense saber què fer amb les que ja té en propietat”, ha afegit Giner.

     

    Pujar