26 de novembre de 2020 26/11/20

Giner: “El PSPV ha engolit amb tot el que deia en campanya que anava a canviar”

Giner: “El PSPV ha engolit amb tot el que deia en campanya que anava a canviar” - (foto 1)
  • El portaveu de Cs qualifica el repartiment d'àreas municipals de “perjudicial” per als valencians: “València està en mans de Ribó que és el pota negra del populisme y el nacionalisme a Espanya”

El portaveu de Ciutadans (Cs) a l'Ajuntament de València, Fernando Giner, ha assegurat després del repartiment d'areas entre Compromís i PSOE a l'Ajuntament de València que “tot el que el PSOE deia en campanya que s'anava a canviar li ho ha hagut d'engolir”.

“Els valencians són els grans perjudicats que tot vaja a seguir igual amb total llibertat per a Ribó. València està en mans de Ribó, que és el pota negra del populisme i el nacionalisme a Espanya”, ha incidit el portaveu taronja.

“La vicealcaldía del PSPV és una vicealcaldía devaluada en tindre també una altra Compromís. Quan hi ha dos vicealcaldíes perd rellevància aqueix títol. Sandra Gómez serà copartícip de tot el que decidisca Ribó i no obtindrà cap presència addicional per al PSOE pel fet de tindre aqueixa vicealcaldía devaluada”, ha dit Giner.

Per a concloure, el portaveu de Cs ha dit: “Aquest govern naix des de la desconfiança i el recel on estan implantant un mestissatge que és pur recel entre el PSPV i Compromís. No volen que cap partit porte una àrea al 100% i, per tant, el que fan és crear subdelegacions que, com hem vist, repercuteixen molt negativament en els valencians. La desconfiança entre Compromís i PSPV té un preu i el notarem en l'operativitat de l'Ajuntament”

Pujar