30 de novembre de 2020 30/11/20

Giner posa en dubte les formes utilitzades per Jaramillo per a convocar l'últim patronat de la Fundació Les Naus

  El portaveu de Ciutadans en l'Ajuntament de València, Fernando Giner, ha posat en dubte les formes utilitzades per Jaramillo per a convocar l'últim patronat de la Fundació Les Naus. "El regidor de Podem Roberto Jaramillo va firmar un correu des del servici d'innovació atribuint-se el càrrec de vicepresident de Les Naus a pesar de no haver pres possessió del càrrec ni acceptar-ho encara. Jaramillo ha de donar explicacions pels modes utilitzats a la Fundació Les Naus, que reben tres milions d'euros dels impostos dels ciutadans", ha dit Giner.

  Giner ha demanat explicacions, per mitjà de dos notes interiors, davant dels fets succeïts des del 27 de juliol en la Fundació Les Naus. Eixe dijous, es va convocar sessió extraordinària del patronat de la fundació per a proposar que Roberto Jaramillo prenguera possessió del càrrec de vicepresident delegat. "Des d'eixe moment, tenim dubtes i volem explicacions sobre qui va enviar el correu i si tenia potestat de fer-ho ja que es va remetre des d'una direcció genèrica, en concret, info@lasnaves.es", ha explicat Giner.

  L'endemà, 28 de juliol, Roberto Jaramillo va manar un correu des de la direcció innovacio\@valencia.es en el que deia "hem pres la decisió de deixar sobre la taula el punt relatiu a la fusió". Respecte d'això, Giner ha demanat explicacions per "la confusió entre els càrrecs de regidor, que no té poders en la Fundació Les Naus, i el càrrec de vicepresident de la Fundació, que el 28 de juliol estava vacant. Va modificar l'orde del dia del patronat quan no tenia qualsevol càrrec en la Fundació".

  El dilluns 31 de juliol es va celebrar el patronat en què Jaramillo va prendre possessió del càrrec de vicepresident. "Ens va demostrar la seua decidida voluntat de no ser transparent i, sense embuts, va dir que el nou gerent ho anava a anomena ell a dit", ha recordat Giner.

  El portaveu de Ciutadans ha alertat sobre la falta de transparència que ha implantat Roberto Jaramillo en la Fundació Les Naus. "Jaramillo actua com un terratinent pensant que la fundació és seua i que no té per què donar explicacions a ningú podent fer i desfer al seu capritx", ha conclòs Giner.

  Pujar