28 de novembre de 2020 28/11/20

Giner: “Els impostos dels valencians no poden finançar actes independentistas”

    "Els impostos dels valencians no poden finançar actes independentistas", ha declarat el portaveu de Cs, Fernando Giner, el qual ha exigit hui que l'Ajuntament, la Generalitat i la Diputació de València no cedisquen edificis públics per a actes independentistes, com el que està previst que es realitze el dia 5 d'abril en el Museu del Carme, uns dies abans què diverses associacions independentistes han convocat a València una manifestació amb motiu de l'adiada del 25 d'abril. "A més, Ribó ha cedit els Jardins de Vivers a Acció Cultural per a diversos actes que l'entitat independentista ha preparat per a la dita jornada", ha afegit Giner.

    Com a precedent, Giner ha recordat que "l'any passat la Diputació va cedir la plaça de bous a Acció Cultural del País Valencià". "Els dirigents de la Comunitat van en contra els interessos dels valencians defenent el que no és la seua voluntat ni el seu sentir", ha dit Giner, el qual ha exigit que no se cedisquen espais públics a entitats contràries al nostre Estatut d'Autonomia i la Constitució.

    En esta línia, Giner ha explicat que "l'associació que presentarà el llibre el dia 29 en el Museu del Carme, es definix com 'un espai de producció i reproducció d'idees dels països catalans', i que Acció Cultural del País València és sòcia de la independentista Omnium Cultural".

    Per a concloure, el portaveu de Cs ha dit que hi ha "desafiaments secessionistes" que tenen molt complicat "calar en una Comunitat, en la que els seus habitants se senten tan espanyols com a valencians".

    Pujar