elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Giner: “És impossible que la gent deixe el vehicle privat si l'autobús de l'EMT tarda dues hores”

Giner: “És impossible que la gent deixe el vehicle privat si l'autobús de l'EMT tarda dues hores”
  • El portaveu de Cs critica a Ribó “per permetre que es tarde quasi el mateix a arribar del Perellonet a València, amb la línia 25, que amb avió a Amsterdam”

“És impossible que la gent deixe el vehicle privat a casa si l'autobús de l'EMT tarda dues hores”, ha declarat el portaveu de Ciutadans (Cs) a l'Ajuntament de València, Fernando Giner, sobre el trajecte que fan els valencians que han d'utilitzar la línia 25 des del Perellonet a València

Giner, qui aquest matí ha fet el trajecte, ha criticat també que l'APP de l'EMT i els panells informatius de les parades “ofereixen dades contradictòries sobre el mateix trajecte”. “L'aplicació de l'EMT indica una hora, quan arribes a la parada i veus el panell informatiu marca 10 minuts més tard i l'autobús després arriba encara 10 minuts més tard. En total 30 minuts esperant al 25 en la parada”. “Si a això li sumes els 50 minuts que tarda a arribar fins a Porta de la Mar de València i que després cada persona ha d'arribar al seu destí, en total són dues hores”, ha criticat. “Així no és la manera d'incentivar que els valencians deixen el vehicle privat a casa, permetent que es tarde quasi el mateix a arribar del Perellonet a València, amb la línia 25, que amb avió a Amsterdam””, ha afegit.

Sobre aquest assumpte, Giner ha insistit en la discriminació que pateixen en general els veïns de Pobles del Sud, com El Palmar, Pinedo, El Saler, Forn de Alcedo, El Perellonet i La Punta. “No entenem com Ribó va rebutjar en el ple de juny una moció de Cs amb 22 propostes d'acord sobre les reivindicacions històriques dels veïns dels pobles del sud. Entre elles la millora de freqüències de l'EMT”, ha conclòs.

Pujar