18 de novembre de 2019 18/11/19

Giner exigirà explicacions en el ple sobre els permisos dels actes del 9 d’Octubre organitzats per la Generalitat

Giner exigirà explicacions en el ple sobre els permisos dels actes del 9 d’Octubre organitzats per la Generalitat - (foto 1)
  • El portaveu de Cs insta a Ribó a explicar “per què els permisos municipals es van concedir una vegada transcorreguts els actes”

El portaveu de Ciutadans (Cs) a l'Ajuntament de València, Fernando Giner, ha anunciat que exigirà, en el pròxim ple, explicacions sobre els permisos dels actes del 9 d’Octubre organitzats per la Generalitat. Es tracta dels actes celebrats entre el 4 i el 9 d'octubre, entre ells diversos concerts celebrats en Plaza de Manises i projeccions en la façana del Palau de la Generalitat.

El portaveu de Cs, Fernando Giner, qui ha explicat que els permisos es van signar una vegada transcorreguts els actes, el dia 10 d'octubre, ha instat a l'alcalde de València, Joan Ribó, a explicar l'ocorregut en ple que se celebrarà el 31 d'octubre

“Volem saber què ha ocorregut perquè a València, i amb motiu del dia gran de la nostra Comunitat la Generalitat Valenciana celebre diversos esdeveniments sense autorització municipal”, ha censurat Giner. “És una falta de coordinació molt greu que podria haver causat problemes importants”, ha conclòs.

 

ocultar
Giner exigirà explicacions en el ple sobre els permisos dels actes del 9 d’Octubre organitzats per la Generalitat
Pujar