26 de novembre de 2020 26/11/20

Giner demana una reunió a la delegada del Govern per a tractar la inacció de Ribó davant possibles focus d'expansió del coronavirus a València

Giner demana una reunió a la delegada del Govern per a tractar la inacció de Ribó davant possibles focus d'expansió del coronavirus a València - (foto 1)

    El portaveu de Ciutadans (Cs) a l'Ajuntament de València, Fernando Giner, ha demanat una reunió de treball a la delegada del Govern a València, Gloria Calero, per a abordar la inacció de l'alcalde, Joan Ribó, davant possibles focus d'expansió del coronavirus a València.

    “Li hem demanat una reunió a la prima del Govern per a explicar-li la situació a València. Ens preocupa moltíssim el botelló, hi ha 16 zones a la ciutat on es reuneix la gent per a fer botelló i la Policia Local no dóna proveïment”, ha detallat Giner.

    D'altra banda, el portaveu taronja ha alertat dels problemes amb els quals s'estan trobant els usuaris del transport públic: l'EMT, el Cercanias i el Metre. “L'eixida dels trens en l'Estació de Nord en hora punta, ofereix una imatge d'inseguretat lamentable, també el tramvia que porta als nostres fills a la zona universitària de Burjassot”, ha alertat Giner, qui afegit: “Els valencians no poden anar enllaunats en el transport públic, ací cal prendre mesures i protocols de seguretat i distància”.

    Per a concloure, Giner ha recordat la importància que l'Ajuntament de València “treballe amb serietat“ en els usos del patrimoni de la ciutat, com l'edifici de Correus, el qual podria convertir-se en un actiu important per al futur de València. “Vull comentar amb la delegada del Govern les nostres idees per al futur del Palau de les Comunicacions i la seua cessió a l'Ajuntament de València”, ha conclòs.

    Pujar